fredag 20. mai 2011

Gjør plass til terrasse


Det gror ikke bare i Hagen i Grubba! Noen ganger føles det som jeg nesten kveles :( En ting er jo at det vokser det som vokse skal, men så er det alt det som gror opp rundt omkring og som jeg føler kryper sakte men sikkert innpå meg! Trær, busker, gress, bringebærkratt utenfor kontroll osv. osv! Det forstyrrer synet av hagen, synes jeg! For ikke å snakke om siktagranene som ble plantet som bittersmå planter for lenge siden!! Har ikke tall på hvor mange vi har felt allerede, og DE sto nært huset etterhvert, det skal jeg love!

Et stort tre nært huset har vokst seg stort altfor lenge nå. Nå som vi skal bygge terrasse rundt to sider av huset måtte det bare bort. Takker junior for at han tok saken (sagen) i egne hender her forleden :)Dette bilde er tatt fra andre siden av huset. Og du ser så vidt i bed 6 nederst til venstre i bilde.

4 kommentarer:

 1. Oy! dette blir fint da,jobbe jobbe det er vår det
  men det er vel da en har mest glød til det.
  Ugress og kratt er en uting som bare er der haha ja en evig kamp.
  Fin med voksene karer som tar i et tak,det skulle fulgt med i alle hager som fast inventar.
  Ha en fin helg Marit.

  SvarSlett
 2. ser dere har stort prosjekt på gang, men blir bra når det er ferdig. Ja vi som liker hage har alltid mange prosjekt på gang...gleder meg til å følge ditt.

  klem

  SvarSlett
 3. Hmmmm alltid kjekt med hageprosjekt;o))) Ja, av og til kan det føles som om trær og planter vokser i hælene på en, men venter en på at de skal vokse - da går det sent da;o)))
  Ha en flott helg og lykke til med hagen.
  Klem fra Solveig;o))

  SvarSlett
 4. Oj litt av en jobb, flinke dere er :) Det blir fint med terasse, deilig komme seg litt opp fra bakken :)

  Jeg har en utmerkelse/utfordring til deg på bloggen min! Titt innom og se om du vil ta den:-)

  SvarSlett