torsdag 26. mai 2011

Urtehagen ble urtehagen!


Mai 2008Mai 2009Juni 2009

Som jeg har skrevet i en tidligere etikett her så ble vi inspirert til å lage en urtehage etter at vi besøkte urtehagen på Domkirkeodden på Hamar. Nå kan selvfølgelig ikke vår hage sammenlignes med den, men vi fikk iallefall lyst til å lage vår egen :) Dersom du er i nærheten av Hamar så anbefaler jeg å ta turen dit!!

Det ble tunge spatak før hagen er slik den er i dag. Men fornøyd ble vi. Det har vært en hard vinter så det er endel planter som har gått ut nå. Og her vi bor er det ikke bare, bare å få tak i nye. Men vi er på let hele tiden :)

Som dere kanskje ser så restaurerte vi også bua ved siden av. Deler av dem er brukt til noen av fuglene våre på vinteren, ellers er den brukt til hageting.

6 kommentarer:

 1. Dette må være den nydeligste Irgens en jeg har sett. Gratulerer!

  SvarSlett
 2. Urtehage, skal det selvfølgelig stå. Ipaden min lever sitt eget liv med "rettskriving".

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Det så jo kjempelekkert ut!
  Jeg regner med du har plantet urtene i store, sirkelrunde kar dere har gravd ned i jorden? Det var jo kjempesmart!! Jeg har en kjøkkenhage jeg nesten har gitt opp siden ugresset vokser mye raskere enn urtene, så jeg håper det er OK at jeg "stjeler" ideen din med fiberduk, grus og plantekarene, for dette er akkurat noe slikt jeg har hatt i bakhodet, men ikke har kommet på selv :-D
  Ha en fin dag.
  Stein

  SvarSlett
 4. Så moro og inspirerende å se den bli til, trinn for trinn. Og jammen ble den flott! Som å komme inn i et rom når man går inn gjennom portalen der :0)

  SvarSlett
 5. Så vakkert og så kjekt å vise hvordan hagen ble til:-)
  inspirerende!

  klemmer

  SvarSlett
 6. Hei igjen og takk for hyggelig melding på bloggen min. Jeg har også lagt meg til som følger hos deg og kommer nok til å titte innom her jevnt og trutt. Ha en fortsatt fin dag! :-D

  SvarSlett