torsdag 23. mai 2013

Kjøkkenhagen

Vi var så heldig å få noen skikkelig godværsdager i pinsa slik at vi fikk unna en god del hagearbeid. Det var viktig å få orden på kjøkkenhagen. Så det ble satt poteter, sådd gulrot, kålrot, salater og persille.

Av de fire aspargesplantene vi har så ser tre ut til å ha dødd i vinter. Den siste, som spirer, ble satt ned året etter de andre, og nå håper jeg bare at det er en annen, tidligere sort! Og at de andre dermed også kommer etterhvert. Det er håp i hengende snøre :) Det er ikke bare, bare å få tak i nye planter her ute.

Det har også gått hardt utover jordbærplantene mine. Men tror at vi kanskje får nok å spise alikevel, dersom det blir et brukbart år. Så vi venter på at vi får avleggere før vi setter ned nye.

Ønsker alle sammen en riktig fin dag! Håper dere har bedre vær enn det vi har nå om dagen. Vi er nemlig tilbake til det vanlige!


1 kommentar:

  1. Ja, den harde vinteren har tatt knekken på en del rundt i hagene våre. Så er det godt med alle tøffingene som popper opp uansett vær. Flott kjøkkenhage hos deg. Ha en fin helg.

    SvarSlett