tirsdag 26. april 2011

Nytt spørsmål!

Da jeg spurte om hvordan jeg skulle få bildene mine her inne større så fikk jeg god hjelp. Og uvitende som jeg er med bloggverden så lurer jeg på om noen kan hjelpe meg med et nytt spørsmål?
Jeg har to blogger og denne hagebloggen er ny. Her håper jeg å få kontakt med hageinteresserte folk som meg selv. Når jeg nå besøker andre hageblogger og skriver kommentarer så står det at kommentaren kommer fra Hagen i Grubba (som er min andre blogg) ikke Det gror i Hagen i Grubba (som er denne). Så her kommer mitt spørsmål:
Går det an å få det til å se ut som det er omvendt? Det har jo for så vidt ikke så veldig mye å si. De som vil se hvem jeg er kommer jo ikke til bloggen direkte uansett, men innom oversikten der begge bloggene står. Men, men. Tenkte jeg kunne spørre, så lærte jeg det også :))

1 kommentar:

  1. Det som står i kommentarfeltet når du kommenterer på en blogspotblogg er det samme som står i bunnen av hver bloggpost du skriver.
    Dette kan du endre i profilen din. (heter visningsnanv) Om du lurer på hvordan finne profilen din så har jeg laget en serie videoer om å starte opp på blogspot som nok kan være nyttige for deg.

    http://moseplassen.com/2011/04/hvordan-starte-din-egen-blogg-innstillinger-bilder-lenker-osv-video/

    SvarSlett