mandag 1. august 2011

En klem til alle som behøver det!

Som alle andre her i landet har også vi vært i sjokk og fortvilelse over hva landet vårt har opplevd. Når en selv har opplevd å miste et barn forstår en ekstra godt hvilket, unnskyld ordet, helvete alle disse foreldrene skal gjennom. Når en også har sett hvordan familien forøvrig, venner og andre berørte blir preget av at et ungt menneske brått blir revet bort, forstår vi også hvor mange som har det alderles forferdelig nå. Håper alle får den hjelpen de har behov for i tiden som kommer.

Det er mange der ute som tidligere har mistet et familiemedlem og som nå har det ekstra tungt. Husk dem også, og gi ALLE som trenger det en god klem, støtte og hjelp. Ikke minst når det går en tid og hverdagen skal tas tilbake!

Vi vil med disse ordene og disse rosene fra hagen vår utdype vår medfølelse med alle berørte:

Sorg går ikke over, den tar bare en annen form.
En sorg ligner på havet.
Til å begynne med er bølgene veldig krappe,
så kommer dønningene, men det blir aldri mer havblikk.1 kommentar:

  1. Heldigvis vet jeg ikke hva det vil si å miste et barn, men jeg har tenkt tanken, og det er nesten ikke til å holde ut. Og når virkeligheten overgår den tanken, skjønner jeg ikke hvordan en kan klare å fortsette! Men fortsette må en jo, av hensyn til alle de som trenger oss! Du har en fin beskrivelse av sorgen, og det er sikkert sånn det er, men at det tar tid, og det hjelper med en varm klem og god omtanke. Også lenge etterpå!
    Sender en varm klem til deg også, jeg!

    SvarSlett