tirsdag 9. august 2011

Vi regner bort!!


Honningrosa, Rosa Helenae "Hybrida"Inne i honningrosaene er det plantet Clematis, Hagley Hybrid.


Det må nesten være tidenes dårligste sommer her på trøndelagskysten :( Og nå har det toppet seg med et veldig til regnvær i to dager! Du går hele vinteren og gleder deg til denne sommeren, og så kommer den aldri!!

I helga hadde vi riktignok en fin dag og da løftet plantene seg litt opp etter regnet. Jeg sa til gubben at egentlig så er hagen på det fineste på denne tiden. Rosene blomstrer i tillegg til de fleste staudene. Men hva hjelper det når en ikke kan nyte hagen? Slik som Honningrosa som nå skulle ha gitt oss den deiligste duft mens vi slappet av ved plattingen der de vokser. Rakk ikke å ta bilde av den heller før alt det våte klappet dem sammen. Så jeg får nøye meg med å sette inn et bilde fra i fjor.

5 kommentarer:

 1. Så fint selv om dere også regner bort ,det var lurt med klematisen som klatrer på honningrosen , Marit.

  SvarSlett
 2. Honningrosen er vakker...og dette regnet vil da ingen ende ta...vi får bare kaste oss ut når det blir en glippe:))

  SvarSlett
 3. Nei dette har vært en begredelig sommer værmessig sett. Nå får vi bare håpe at høsten kan bli bedre med milde fine dager, og at vinteren holder seg unna noe lenger enn tilfellet var i fjor.

  SvarSlett
 4. Ja, eg veit. Heilt forferdelig. Har sommarblomstar som har rotna og alle som har overlevd må stuast under tak for å ikkje drukne eller verte øydelagde.

  SvarSlett
 5. Jeg synes sommeren her rett ved Gardermoen har vært ganske bra, så jeg klager ikke. Men det er kjedelig når det bare regner.

  SvarSlett